GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Politica guildei
Politica guildei este de a creste si forma proprii membri si nu de a aduce jucatori exteriori cu gs mare.
Gear Score este un instrument util, care insa nu masoara calitatea umana a jucatorilor.S-a inceput implementarea sistemului DKP, pentru a motiva eforturile tuturor de progres in raiduri.
Detalii despre puncte acordate pentru raiduri
aici
Cititi inainte de a intra in raid

Exista o linie de demarcatie intre scopurile personale ("Vreau sa ma distrez") si scopurile de grup ("Vrem sa dam joc bosul asta") dar (ca si in vata reala), aceste teluri nu trebuie sa fie in conflict. Pentru succesul intreuglui este bine ca, si atunci cand doriti neaparat un anume item, sa va puteti simti bine si cand il dati altcuiva. Deci, incercati sa fiti politicosi nu puneti telurile personale mai presus decat pe cele ale intregului raid.

Jucatorii recenti trebuie sa isi puna urmatoare intrebari inainte de a intru intr-un grup de raid care doreste sa progreseze::

  • Pot sa petrec in mod sistematic minimum 2 seri pe saptamana la raiduri?
  • Sunt dispus sa platesc cei  peste 60g pe reparatii plu inca alti  50–100g pentru consumabile, fara sa astept nicio compensatie?
  • Pot accepta faptul ca altcineva a lua itemul pe care mi-l doream?
  • Sunt in stare sa echilibrez propria dorinta de individualitate cu ,asteptarile si necesitatile impuse de grup?
  • MI-am ales bine clasa si rolul in raid, doresc cu adevarat sa merg cu ele pana la limita?

Doar jucatorii care pot raspunde cu un "da" hotarat la aceste intrebari se pot angaja in mod serios la raiduri. Este necesar foarte mult efort, iar reconpensele sunt de multe ori minime. . 

Progresul unui raid inseamna efort in grup, pe termen lung. Inarmati-va cu rabdare si fiti un bun jucator de echipa.

Tradus dupa wowwiki.
Welcome to HeadHunterz guild - World of Warcraft - Alliance!
Guilda este activa pe serverul romanesc Spidernet

Membri fondatori: Oldfire, Sanuk, She, Tottenkopf, Tester.
Ofiteri: 
Oldfire, Sanuk, Shuni, Playmaker, Soiman,Mita, Assus.
Guild Master: She


Our players are using Romanian for communication, therefore the international welcome message is ending here. 

Images
Istoric
HeadHunterz a fost infiintata initial in 2009 si a fost condusa in mod activ de: Gigimarga, Leilla, Laia, She (gm).  Problemele din viata reala, uzura si bugurile constante au dus la destramarea guildei pentru o perioada. Ca fapt divers, intr-o buna dimineata ne-am trezit cu toate guildele sterse - cineva se jucase de-a baza de date; o perioada destul de lunga se statea la coada intre 10 minute si peste jumatate de ora pentru a intra pe server:))  In 2011 ne-am hotarat sa ne adunam de pe unde eram, pentru a juca din nou cu placere, impreuna si am reinfiintat guilda sub numele original - HeadHunterz. Au revenit vechii membri: Gigimarga, Maggie, TheStripper, familia Malacu-Alex, Mirrcea, Chimcky...
Online Now
There are   members online.
Programari raiduri
There are no upcoming events.
RSS
Cine suntem noi?
Majoritatea suntem persoane active si in viata reala, cu serviciu si placerea de a sta seara la terasa la o bere-doua-maxim 20, asadar guilda noastra nu isi propune sa joace wow-viteza - ci sa favorizeze jocul la un nivel calitativ inalt si in conditii agreabile.
In fiecare raid saptamanal ne propunem sa avansam inca putin in raiduri In momentul de fata implementam sistemul de grupe fixe, pentru o mai buna programare a raidurilor.        

Cheers!
Recrutare
HeadHunterz is currently not recruiting.
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%